بهترین خواص درمانی زردچوبه که تا کنون نمیدانستید

ازبرخی فواید زرچوبه میتوان به ضدسرطان بودن و کاهش دهنده قندخون و بسیاری موارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت اشاره کرد

به گزارش پارسینه پلاس؛ خواص درمانی زردچوبه به شکلی است که گاهی آن را افزایش دهنده طول عمر افراد می‌دانند. این ماده غذایی ویتامین‌ها و مواد معدنی سرشاری که دارد که نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. این گیاه گرمسیری همچنان که به عنوان ادویه‌ای پرطرفدار استفاده می‌شود خواص بی نظیری برای سلامتی دارد. از گذشته تا کنون در طب گیاهی و سنتی از زردچوبه به عنوان راه حل طبیعی و سنتی برای مشکلات مختلف بهداشتی و درمانی استفاده شده است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی داشته و سرشار از آنتی اکسیدان است. همچنین زردچوبه یک ضد باکتری قوی است و یکی از قوی ترین ترکیبات گیاهی شناخته می‌شود.

زردچوبه‌ی ناشتا و چربی‌سوزی:
به گفته منابع معتبر ارتباط بین زردچوبه با لاغری به خواص ضد التهابی آن باز می‌گردد. با مصرف مداوم زردچوبه به صورت ناشتا می‌توان از التهابات ناشی از چاقی و اضافه وزن جلوگیری کرد. همچنین برخی مطالعات نشان داده است که افراد بزرگسالی که از اضافه وزن رنج می‌برند با دریافت روزانه یک گرم از کورکومین یعنی ماده مؤثره زردچوبه کاهش چشمگیری در تری گلیسیرید نشان داده‌اند که نهایتا منجر به چربی سوزی می‌شود.

ماست و زردچوبه، معجون چربی سوزی و تناسب اندام:
ترکیب ماست و زردچوبه به دلیل دارا بودن خواص منحصر به فرد هر دو ماده مثل پروتئین، کلسیم، کورکومین و… می‌تواند به عنوان یک راهکار طبیعی برای لاغری و تناسب اندام مورد استفاده قرار گیرد.

نحوه مصرف:

می‌توانید یک قاشق چای خوری زردچوبه را به یک کاسه ماست اضافه کنید و آن را به عنوان صبحانه یا میان وعده میل کنید.
همچنین می‌توانید از ماست و زردچوبه برای تهیه اسموتی یا سس استفاده کنید.

بهترین خواص درمانی زردچوبه که تا کنون نمیدانستید+ زردچوبه موثر برای لاغری

خواص درمانی زردچوبه تازه
در فرهنگ ایران و آسیا به وفور از زردچوبه در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. بنابراین خوب است بدانیم این پودر پر مصرف چه خواصی دارد. برخی افراد فکر می‌کنند که زردچوبه فقط وظیفه طعم و رنگ دادن به غذا را داشته و خاصیت دیگری برای انسان ندارند اما این تصور غلط است و زردچوبه مجموعه‌ای از خواص مفید برای بدن را ارائه می‌دهد. ماده فعال زردچوبه کورکومین است که هم خواص دارویی و هم خواص درمانی دارد. همچنین، زردچوبه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. در ادامه با خواص این ماده معطر غذایی آشنا می‌شویم.

مضرات و عوارض مصرف بی‌رویه‌ی زردچوبه:
سنگ کیسه صفرا: مصرف بیش از حد زردچوبه می‌تواند خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را در افراد مستعد افزایش دهد.
رقیق شدن خون: زردچوبه می‌تواند اثر داروهای رقیق کننده خون را افزایش دهد.
بارداری و شیردهی: مصرف زردچوبه در دوران بارداری و شیردهی باید با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام شود.

زردچوبه برای گلودرد:
ترکیب شیر با زردچوبه خواص عالی ضد میکروبی دارند و می‌توانند در مقابل عفونت‌های باکتریایی و ویروسی مبارزه کنند. این نوشیدنی که گرم است برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است و باعث التیام درد‌های سینه، التیام گلو و حلق شده و با سرعت بالایی گرفتگی سینوس‌ها را برطرف می‌کند. این نوشیدنی مقوی عضلات مجاری تنفسی را آرام کرده و بسیاری از ناراحتی‌های مرتبط با این بخش را برطرف می‌کند.

زردچوبه برای گوارش:
زردچوبه خواص بسیاری برای سیستم گوارش افراد دارد. این گیاه عملکرد گوارش را تقویت کرده و برخی از مشکلات مرتبط با بیماری‌های دستگاه گوارش را برطرف می‌کند. یکی از خواص اصلی زردچوبه در تقویت کبد است. زردچوبه فعالیت‌های آنزیم‌های کبدی را تنظیم کرده و فرایند هضم و جذب مواد غذایی را تسریع می‌کند. زردچوبه همچنین دارای خواص ضد التهابی است بنابراین می‌تواند در التیام و بهبود بیماری‌هایی مانند التهاب روده و التهاب معده مؤثر باشد. همچنین خواص دارویی زردچوبه می‌تواند بیماری سندروم روده تحریک پذیر را نیز کنترل کند. زردچوبه خواص ضد تشنجی و ضد التهابی داشته که می‌تواند درد‌ها و التهاب‌های بخصوصی را در بدن کاهش دهد.

خواص زردچوبه در درمان سیاتیک:
یکی از بهترین و طبیعی ترین درمان‌ها برای سیاتیک درمان با زردچوبه است. از این گیاه به طور گسترده در طب سنتی استفاده می‌شود. از خواص این گیاه دارویی ضد التهاب و آنتی اکسیدان بودن آن است. این خواص می‌توانند در کنترل بیماری سیاتیک کمک زیادی به فرد کنند.

بهترین روش مصرف زردچوبه
استفاده به عنوان ادویه: یکی از اصلی ترین روش‌های استفاده از زردچوبه کاربرد اصلی آن یعنی استفاده به صورت افزودنی به غذا است. می‌توانید آن را مستقیم به غذاهای پخته شده اضافه کنید یا در تهیه انواع سس‌ها، طعم دهنده‌ها و سوپ‌ها استفاده کنید.

چای زردچوبه:

یکی دیگر از روش‌های مصرف زردچوبه درست کردن چای زردچوبه است. برای این نوشیدنی چربی سوز به ازای هر فنجان چای یک قاشق چایخوری زردچوبه به آب جوش اضافه کنید. استفاده از عسل و نعناع طعم چای زردچوبه را بهتر می‌کند. راه دیگر استفاده از شیر به‌جای آب و مخلوط کردن زردچوبه با شیر است که نوشیدنی بسیار قدیمی هندی است.

زردچوبه در تهیه شیرینی‌ها: به عنوان یک ادویه خوش رنگ می‌توانید از زردچوبه در شیرینی‌ها و کیک‌های تزئینی استفاده کنید.زردچوبه می‌تواند به عنوان یک ادویه خوش رنگ در تهیه شیرینی‌ها، کلوچه‌ها یا دسرهای خوشمزه استفاده شود.مصرف زردچوبه به صورت مکمل: قرص‌های مکمل زردچوبه در بازار موجودند و می‌توانید با تهیه آنها را استفاده کنید.ماسک زردچوبه: خواص ضد التهابی زردچوبه برای پوست اثبات شده است. می‌توانید از ماسک‌های مختلف حاوی زردچوبه برای بهبود وضعیت سلامت پوست استفاده کنید

در پایان
زردچوبه گیاهی هندی و قدیمی است و در تاریخ آسیا نقش عمده‌ای در طعم غذای این ناحیه از دنیا داشته است. این گیاه علاوه بر طعم و رنگی که به غذا می‌دهد خواص بی نظیری را برای بدن نیز به همراه دارد که در این مقاله بخشی از آن گفته شد. از طرفی به صورت علمی ثابت شده که مصرف مکمل‌های زردچوبه و به طور کلی مصرف زردچوبه به روش‌های مختلف می‌تواند در پیشگیری و کنترل بسیاری از امراض حاد و مزمن مؤثر باشد.

بهترین خواص درمانی زردچوبه که تا کنون نمیدانستید+ زردچوبه موثر برای لاغری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا