خواص معجزه آسای میوه که کمتر به آن توجه شد!
میوه به، دارای خواص متعددی می باشد که از طریق این خواص می تواند برخی از بیماری ها را تسکین بخشد و همچنین دانه های آن نیز به درمان گلو درد کمک می کند.
به گزارش پارسینه پلاس، میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی، زخم معده و بیماری های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است. همانطور که در این بخش خواهیم گفت به، مانند بسیاری از میوه ها غنی از مواد مغذی، مانند:ویتامین های A،B،C، فیبر و همچنین مواد معدنی، مانند:پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است و کم چرب می باشد.
میوه به و خواص بی نظیر آن
خواص و ارزش تغذیه ای این میوه برای سلامتی
۱. خواص ضدالتهابی به:
این میوه یک منبع غنی از ویتامین C است که تقریباً ۲۵ درصد از میزان روزانه توصیه شده از این ویتامین را تامین می کند. ویتامین C، به افزایش ایمنی بدن کمک می کند و بسیاری از بیماری های التهابی را نیز درمان می کند.
همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز می باشد. این میوه و عصاره های دانه آن برای درمان درماتیت و سیستیت می توانند استفاده شوند؛ همچنین در بسیاری از محصولات غذایی برای افرادی که مبتلا به آلرژی هستند، مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص به برای سلامت بدن
۲. به چه خواصی برای لاغری و کاهش وزن دارد؟
به، یک میوه کم کالری است، اما سرشار از فیبر غذایی می باشد. ۱۰۰ گرم از این میوه خام، حاوی حدود ۵۷ کالری است. همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است، که این ویژگی ها باعث می شوند، گزینه ای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشند.
خواص به برای تناسب اندام
۳. خواص معجزه گر به در درمان زخم معده:
فنول های موجود در بسیاری از مواد غذایی باعث ایجاد زخم معده می شوند. آب این میوه برای افراد مبتلا به زخم معده مفید است و به درمان آن کمک می کند، زیرا دستگاه گوارش را آرام می کند.
۴. درمان بیماری های معده و هموروئید با خواص به:
به، درمان مؤثر برای بیماری ها و ناراحتی های صبحگاهی است. به، زمانی که با عسل مخلوط شود، می تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند و شربت به، برای درمان هموروئید نیز استفاده می شود.
خواص به برای بیماری های گوارشی
۵. خواص آنتی اکسیدانی میوه به:
این میوه به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیزی دارد. این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کنند و روند پیری را کاهش می دهند و همچنین از بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی نیز جلوگیری می کنند.
۶. درمان تهوع و استفراغ با میوه به:
به پخته شده یا جوشیده، تهوع و استفراغ را از بین می برد و به عنوان یک دیورتیک خوب، به حذف سموم و مایعاتی که بدن می سازد، کمک می کنند.
خواص به برای حالت تهوع
۷. خواص ضد ویروسی میوه به:
تحقیقات نشان می دهند که میوه به، غنی از خواص ضد ویروسی است. فنول های موجود در این میوه با فعالیت های ضد ویروسی قوی و خواص آنتی اکسیدانی که دارند، در برابر سرماخوردگی و سایر بیماری های ویروسی از بدن محافظت می کنند.
۸. کاهش فشار خون با خواص به:
این میوه غنی از پتاسیم است و کمک می کند تا فشار خون بالا متعادل شود و باعث کاهش آن می شود.
خواص به برای فشار خون
مصرف منظم این میوه، کمک می کند تا LDL یا کلسترول بد در خون کاهش یابد و قلب را سالم نگه می دارد.
۱۰. خواص ضد سرطانی به:
خواص آنتی اکسیدانی به، به بدن کمک می کند تا در مقابل رادیکال های آزاد و سلول های سرطانی مقاومت کنند. همچنین حاوی تانین می باشد که این تانین ها، از غشاهای مخاطی در برابر سرطان محافظت می کنند و مواد شیمیایی و سمومی که باعث سرطان در روده بزرگ می شوند را از بین می برند.
خواص به برای مبارزه با سرطان
۱۱. خواص به در درمان استرس:
آنتی اکسیدان های مختلف در به، به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک می کنند.
۱۲. درمان بیماری های کبدی و چشم با خواص به:
مصرف به، برای کسانی که به بیماری های کبدی و یا چشم مبتلا هستند، مفید می باشد. در چین، دانه های به خیس شده و آبپز شده را در تهیه ژله استفاده می کنند که می تواند مشکلات گلو درد و التهابات غشاهای مخاطی و مشکلات مربوط به چشم را تسکین دهند.
خواص به برای درمان بیماری های مزمن
دانه های به، می توانند در درمان گلو و سایر بیماری های ویروسی نیز مؤثر باشند. روغن آن نیز مانع عرق کردن، تقویت قلب، کبد و معده می شود.
سایر خواص به
آب این میوه، در درمان بیماری های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، کم خونی و آسم مفید است. مصرف منظم آن می تواند در درمان سل و نارسایی کبدی نیز مؤثر باشد.
میوه به چه خواصی دارد؟
انتخاب و نگهداری میوه به
شروع ارائه این میوه به بازار از اوایل شهریور است. برای خرید به، توجه داشته باشید که رنگ روشن طلایی آن را انتخاب کنید. به سبز و کال را انتخاب نکنید، زیرا تلخ است. علاوه بر این، از خرید به هایی که دارای کبودی و یا ریز هستند، اجتناب کنید، زیرا طعم و عطر ندارند.
می توانید به را در خانه، به مدت یک هفته در محل خنک و تاریک و دور از معرض گرما و رطوبت نگهداری کنید و به مدت چند هفته در داخل یخچال سالم می مانند.
روش شستن میوه به
به های عطری کوچکتر، دارای پرزهایی روی پوستشان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین می روند. برای جدا کردن هسته میوه، می توانید به را از درازا به دو نیم قسمت کنید و سپس با قاشق هسته ها را خارج و مصرف کنید.
نکاتی در مورد آمادهسازی و سرو میوه به
به خام، بسیار ترش و گس است و معمولاً نپخته خورده نمی شود.
طعم تلخ و گس بودن خام این میوه، به دلیل وجود ماده شیمیایی به نام تانین می باشد که با پختن آن، این ترکیب را از بین می برید. این در حالی است که اسانس های مؤثر و غنی از ترکیبات این میوه باقی می ماند.
از این میوه می توان در موارد شیرین و طعم دهندگی، مانند:مربا، ژله ها و نوشیدنی ها استفاده کرد.
برای آمادهسازی آن، کافی است میوه را در آب سرد بشویید و بعد آن را برش دهید و هسته مرکزی را با استفاده از یک چاقو در بیاورید. و برش ها را در آب فراوان بجوشانید و بپزید.
منبع: نمناک