ناگفته هایی در مورد پیر شدن مغز که نمیدانستید+تصویر

پیری مغز یا آتروفی مغز اتفاقی اجتناب ناپذیر است ، اما برای همه افراد به شکل مشابهی اتفاق نمی افتد زیرا هر کس ، یا هر مغز ، متفاوت است

به گزارش پارسینه پلاس؛ مغز با حدود ۳ پوند وزن ، یک سازه پیچیده و سرسام آور مهندسی است ، با حدود ۱۰۰ میلیارد نورون که از طریق تریلیون ها سیناپس بهم پیوسته شده اند. در طول زندگی ، مغز بیش از هر قسمت دیگری از بدن تغییر می کند. از لحظه رشد مغز در هفته سوم بارداری تا پیری ، ساختارها و عملکردهای پیچیده مغز به صورت مداوم در حال تغییر است ،و در آن شبکه ها و مسیرها به هم متصل و قطع می شوند.

در طول چند سال اول زندگی ، مغز در هر ثانیه بیش از ۱ میلیون اتصال عصبی جدید ایجاد می کند. اندازه مغز در دوره پیش دبستانی چهار برابر می شود و در سن ۶ سالگی به حدود ۹۰٪ از حجم مغز بزرگسال خود می رسد.
پیری مغز بخاطر از بین رفتن بعضی نورون ها و سیناپس های مغزی رخ می دهد. مغز برای داشتن یک کارکرد طبیعی به یک سری نورون ها و سیناپس ها احتیاج دارد که بحث آنها به کنار است. ولی بسیاری از سلول های عصبی نقش تقویت کننده دارند و موجب سرعت، قدرت و دوام بیشتر مغز در انجام امور می شوند و نبود آنها مغز را از حالت طبیعی خارج نمی کند. از بین رفتن این نورون ها باعث می شود مغز دیگر با قدرت سابق کار نکند. به این روند پیری مغز گفته می شود.
پیر شدن مغز مانند تمام اندام‌های بدن، یک اتفاق طبیعی است. شما با استفاده از رژیم غذایی مناسب و پرهیز از برخی غذاها، ورزش کردن.مصرف ویتامین های ضروری، کم کردن نمک و کاهش مصرف قند می‌توانید از سرعت پیر شدن مغز بکاهید.

ناگفته هایی در مورد پیر شدن مغز که نمیدانستید+تصویر

منبع:دکترتقی لو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا