آیا نوشیدن آب بیشتر به بهبود سلامت پروستات کمک می‌کند؟

نوشدن آب و هیدراته نگه داشتن بدن برای حفظ عملکرد صحیح بدن ضروری است.

به گزارش پارسینه پلاس؛ پزشکان نوشیدن روزانه شش تا هشت لیوان آب (یا ۱.۵ تا ۲ لیتر) را توصیه می کنند. هنگام ورزش یا کار در محیط گرم ممکن است به آب بیشتری نیاز داشته باشید. آبرسانی برای حفظ سلامت بدن لازم است، اما در آن زیاده روی نکنید.

برای مشکلات پروستات، مصرف آب را قبل از رفتن به رختخواب در شب محدود کنید. این کار شما را از بیدار شدن در شب برای دفع مکرر ادرار باز می دارد.

برای مشکلات پروستات از چه نوشیدنی هایی اجتناب کنید؟
شما باید از نوشیدنی هایی اجتناب کنید که ادرار شما را زیاد می کنند؛ این نوع نوشیدنی ها در واقع می توانند باعث شوند بدن شما با کم آبی روبرو شود. این موارد شامل نوشیدنی های حاوی کافئین مانند قهوه، چای سبز، چای سیاه و نوشابه های گازدار می شود. الکل همچنین می تواند شما را کم آب کند. بنابراین، مصرف آن را کنار بگذارید.

افرادی که از مصرف الکل اجتناب می کنند، بهبودی در مشکلات پروستات خود مشاهده کرده اند.

برای مشکلات پروستات از چه غذاهایی اجتناب کنید؟
تحقیقات نشان داده است که برخی غذاها ممکن است خطر ابتلا به مشکلات پروستات را افزایش دهند. اگر این غذاها را زیاد مصرف می کنید، سعی کنید میزان مصرف خود را کاهش دهید تا ببینید آیا به کاهش علائم ادراری شما کمک می کند یا خیر.

گوشت قرمز
محصولات لبنی (شیر، پنیر)
کافئین
شکلات
رژیم غذایی پر نمک
برای مشکلات پروستات خود چه غذاهایی را در رژیم غذایی خود بگنجانید؟
شما باید مقدار زیادی میوه و سبزیجات و چربی های سالم مصرف کنید؛ به خصوص اسیدهای چرب امگا ۳ برای محافظت از پروستات ضروری است.

برای حفظ سلامت پروستات مصرف غذاهای زیر را در نظر بگیرید:

ساردین
قزل آلا
گوجه فرنگی
توت ها
توت فرنگی
بلوبری
تمشک
توت سیاه
سبزیجات چلیپایی
کلم بروکلی
بوک چوی
گل کلم
کلم بروکسل
کلم
غذاهای حاوی روی
آجیل
حبوبات
صدف
مرکبات
پرتقال
لیمو
گریپ فروت
کیوی
چه داروهایی می تواند مشکلات پروستات را تشدید کنند؟
برخی از داروها می توانند مشکلاتی مانند هیپرتروفی خوش خیم پروستات ( BPH ) را تشدید کنند. اگر هر یک از داروهای زیر را مصرف می کنید و علائم BPH شما را بدتر می کنند، با پزشک خود صحبت کنید:

دیورتیک ها
داروهای ضد افسردگی
داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی ( NSAIDs )
آنتی هیستامین ها
ضد احتقان ها
چه کارهای دیگری برای سلامت پروستات باید انجام دهید؟

از نظر بدنی فعال بمانید
نشان داده شده است که عدم تحرک بدنی خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد؛ از این رو، ورزش هایی مانند پیاده روی، آهسته دویدن و سایر تمرینات را بهروتین روزانه خود اضافه کنید. افزایش وزن و چاقی احتمال ابتلا به مشکلات پروستات مانند سرطان پروستات را افزایش می دهد. فعال ماندن به شما کمک می کند تا وزن اضافی خود را کاهش دهید و سلامت بمانید.

استرس خود را مدیریت کنید
در حالی که استرس زیادی را تحمل می کنید به وضعیت بدن خود توجه کنید. ممکن است ناخودآگاه عضلات لگن و عضلات پشت خود را منقبض کرده باشید.

استرس می تواند تاثیر منفی بر مشکلات پروستات داشته باشد. به همه گزینه هایی فکر کنید که می توانند به شما کمک کنند احساس آرامش کنید. برای مدیریت استرس خود می توانید تکنیک های مختلفی مانند تمرینات تنفس عمیق، مدیتیشن، یوگا و تای چی را امتحان کنید. صحبت کردن با خانواده و دوستانتان نیز می تواند استرس شما را کاهش دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا