![](https://plus.parsine.com/wp-content/uploads/2024/09/ورزش-برای-زانو-درد-780x470.webp)
اگر آرتروز دارید لب به این غذاها نزنید
آرتروز عامل اصلی ناتوانی در بزرگسالان است. پیشگیری، درمان و کاهش علائم آرتروز میتواند کیفیت زندگی میلیونها نفری که از این بیماری رنج میبرند، بهبود بخشد. این بیماری توسط عوامل زیادی تسریع یا تشدید میشود، اما رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در درمان و پیشگیری از آن داشته باشد.
به گزارش پارسینه پلاس، آرتروز میتواند یک بیماری التهابی باشد، بنابراین توصیه میشود تغییراتی در رژیم غذایی تان ایجاد کنید که ضد التهابی باشد.
رژیم غذایی آرتروز و لیست بخور نخورهای مهم
امروز آرتروز عامل اصلی ناتوانی در بزرگسالان است. پیشگیری، درمان و کاهش علائم آرتروز میتواند کیفیت زندگی میلیونها نفری که از این بیماری رنج میبرند، بهبود بخشد.
این بیماری توسط عوامل زیادی تسریع یا تشدید میشود، اما رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در درمان و پیشگیری از آن داشته باشد.
بر اساس تحقیقات اخیر، افزایش مصرف منابع طبیعی آنتی اکسیدانها و امگا ۳ و کاهش مصرف گوشت، قند و شکر، میتواند به مدیریت آرتروز، یک بیماری التهابی مفصلی، کمک کند.
این تغییرات در رژیم غذایی ممکن است بیماری را به طور کامل درمان نکند، اما میتواند نشانههای التهابی در بدن را کاهش داده و تسکین بخش باشد.
بنابراین، توصیه میشود که در رژیم غذایی خود از منابع طبیعی آنتی اکسیدانها و امگا ۳ استفاده کرده و مصرف گوشت، قند و شکر را محدود کنید.
غذاهای مضر برای آرتروز
در صورت ابتلا به آرتروز، تا حد امکان از مصرف آنچه در ادامه لیست شده است خودداری کنید.
غذاهای پرچرب و پروسه شده
مصرف بالای غذاهای پرچرب و پروسه شده مانند فستفود، تنقلات، انواع چیپس و تنقلات دیگر میتواند منجر به افزایش وزن و التهابهای بدن شود که ممکن است علائم آرتروز را تشدید کند.
شکر و شیرین کنندههای مصنوعی
مصرف بالای شکر و مواد شیرین کننده مانند نوشیدنیهای نسکافه، نوشابههای گازدار و غیره، میتواند به افزایش التهابها و عوارض آرتروز مرتبط با آنها، مانند چاقی و دیابت نوع ۲، کمک کند.
غذاهای پرسدیم و پرفلورید
مصرف بالای غذاهای پرسدیم و پرفلورید مانند نمکهای صنعتی، ادویهجات آماده و مواد غذایی فرآوری شده میتواند منجر به افزایش التهابها و عوارض آرتروز شود.
کربوهیدارتهای تصفیه شده
مصرف انواع نوشابههای قندی، شیرینی و کربوهیدراتهای تصفیه شده باعث افزایش التهاب در بدن میشود و با توجه به اینکه آرتروز یک بیماری التهابی است، توصیه میشود تغییراتی در رژیم غذایی خود ایجاد کنید تا شامل غذاهای ضد التهابی شود.
گوشت قرمز و لبنیات
بیمارانی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال میکنند، علائم بیماری آرتروزشان کاهش مییابد. یکی از دلایل این امر، مصرف اسید آراشیدونیک که در گوشت و لبنیات وجود دارد، است. اسید آراشیدونیک عامل اصلی عوامل التهابی در بدن است.