
جایگاه شاه و گدا نزد پیامبر رحمت(ص)
در صفحه ۱۰۳ قرآن آیه ۵۲ سوره انعام، در پاسخ ثروتمندان نازل شده، آنها از پیامبر(ص) میخواستند مستضعفان و فقرا را از خود براند.
به گزارش پارسینه پلاس به نقل از پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، امام علی (ع) میفرمایند: «وَ اعلَموا اَنَّ هذَالقُرآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذی لا یَغُشُّ وَالهادِی الَّذی لایُضِلُّ وَالمُحَدِّثُ اَّلذی لایَکذِبُ. بدانید که این قرآن پندآموز است که خیانت نمیکند و هدایتگری است که گمراه نمیسازد و سخنگویی است که دروغ نمیگوید. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶)
بنابر روایت فارس، همزمان با آغاز ماه شوال انتشار روزانه یک صفحه قرآن کریم به همراه تلاوت و مفاهیم آیات از سر گرفته میشود.
خواندن چه سورهها و دعایی در روزهای رمضان، باعث آمرزش گناهان می شود؟
با توجه به انتشار صفحه ۱۳۲ قرآن در روز آخر ماه شعبان تلاوت ۱۳۳ قرآن کریم با صدای استاد شهریار پرهیزکار تقدیم میشود.خدا در صفحه ۱۳۳ قرآن به شرح عذاب ناگهانی و عذاب آشکار می پردازد و در ادامه به بیان هدف از فرستادن پیامبران میپردازد که یکی مژده دادن و دیگری بیم دادن است.
بیان راههای دعوت مردم به شریعت و شرح موضوع شفاعت از دیگر مفاهیم آیات صفحه ۱۳۳ قرآن است.در شأن نزول آیه ۵۲ سوره مبارکه انعام آمده است: در ابتدای اسلام بیشتر افراد مستضعف و بیکس به اسلام میگرویدند، از این رو ثروتمندان وقتی میخواستند دعوت پیامبر(ص) را بپذیرند از او میخواستند که افراد فقیر را از خود دور کند. اما از آنجایی که شاه و گدا برای پیامبر(ص) فرقی نداشت آنها را از خود میراند. این آیه برای این امر نازل شد.