طوفان خورشیدی به زمین میرسد
طوفان خورشیدی احتمالا باعث نمایش شفقها و اختلالات جزئی در شبکههای برق، ناوبری و سیستمهای ارتباطی میشود.
به گزارش پارسینه پلاس به نقل از ثریا، طوفان خورشیدی احتمالا باعث نمایش شفقها و اختلالات جزئی در شبکههای برق، ناوبری و سیستمهای ارتباطی میشود. مرکز پیش بینی آب و هوای فضایی سرویس ملی هواشناسی (SWPC) هشدار طوفان ژئومغناطیسی برای زمین را برای امروز، ۳ سپتامبر صادر کردهاست. با این حال، بعید است که هیچ گونه تهدیدی برای حیات در این زمین ایجاد کند زیرا به عنوان G-1 طبقه بندی شدهاست و انتظار میرود یک طوفان ژئومغناطیسی خفیف باشد.
این طوفان به احتمال زیاد باعث نمایش شفقهای به همراه اختلالات جزئی در شبکههای الکتریکی، ناوبری و سیستمهای ارتباطی میشود.
طوفان ژئومغناطیسی جزئی کلاس G1 در ۲ سپتامبر آغاز شد و زمین در جریان پر سرعت خورشیدی قرار گرفت. با این حال، این طوفان با دو پرتاب جرم تاجی (CME) که به زمین نزدیک می شوند، ارتباطی ندارد. یک جرم تاجی در اواخر بعد از ظهر ۳۰ اوت خورشید را ترک کرد و یکی دیگر در ۱ سپتامبر پرتاب شد. ورود آن جرمهای تاجی در ۳ سپتامبر میتواند طوفان فعلی را تشدید کند و احتمالاً آن را به طوفان دسته G2 برساند.
خروج جرم تاجی (CMEs) رانده بزرگ پلاسما و میدان مغناطیسی از تاج خورشید است. آنها میتوانند میلیاردها تن ماده تاجی را به بیرون پرتاب کنند. میدان مغناطیسی را ایجاد کنند که قویتر از قدرت میدان مغناطیسی بین سیارهای است. CMEها با سرعتهای کمتر از ۲۵۰ کیلومتر در ثانیه (کیلومتر بر ثانیه) تا نزدیک به ۳۰۰۰ کیلومتر بر ثانیه به سمت بیرون از خورشید حرکت میکنند.