مردان این ۲۰ نشانه خطرناک را جدی بگیرند!

قاعده کلی این است که اگر چیزی در بدن شما اشتباه ارزیابی شود، باید جهت معاینه به پزشک مراجعه کرد. بدن در ارسال علائم هشدار دهنده با ظرافت عمل کرده و نباید این علائم نادیده گرفته شوند.

به گزارش پارسینه پلاس، وقتی بدن علائمی را نشان می‌دهد مبنی بر اینکه چیزی اشتباه است، به معنای این است که باید به پزشک مراجعه کرده تا جلوی گسترش بیماری‌هایی مانند سرطان در مردان گرفته شود.

قاعده کلی این است که اگر چیزی در بدن شما اشتباه ارزیابی شود، باید جهت معاینه به پزشک مراجعه کرد. بدن در ارسال علائم هشدار دهنده با ظرافت عمل کرده و نباید این علائم نادیده گرفته شوند.

بدین ترتیب اولین علامت احساس ناراحتی عمومی در بدن افراد بالای ۵۰ سال است که این ناراحتی ادامه دار بوده و شاید علامت دیگری هم نداشته باشد.

مشکلات در دفع

دیدن رنگ قرمز یا خون در ادرار و مدفوع علامتی است که باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.

بدتر شدن سوء هاضمه

سوء هاضمه‌ای که چند هفته طول بکشد و بدتر شود می‌تواند نشانه سرطان گلو یا معده باشد. سوزش سر دل و ناراحتی بالای شکم معمولاً با حالت تهوع و سایر علائم مشابه حمله قلبی نیز همراه است. بنابراین صرف نظر از تشخیص، خوب است که معاینه شوید.

تغییر در بیضه

یک توده، ناراحتی یا هر تغییر غیرطبیعی دیگری در بیضه شما باید بیشتر بررسی شود. سرطان بیضه ممکن است یک شبه اتفاق بیفتد.

تغییرات در دفع ادرار

ادرار کردن بیشتر، مشکل در ادرار کردن، یا احساس سوزش همگی می‌توانند از علائم سرطان پروستات باشند.

تغییرات در گره لنفاوی

تورم در زیر بغل یا جاهای دیگر نشانه خوبی نیست و معلوم است که بدن در حال مبارزه با عفونت است و اگر بعد از ۲ هفته خوب نشد باید نزد متخصص روید.

تغییرات در دهان

لکه سفید روی زبان یا هر جای دیگری از دهان علامت هشدار پیش سرطان است.

مشکل در بلع

مشکل خوردن غذا و نوشیدن آب می‌تواند علامت خاصی باشد.

تغییرات در پوست

لکه، خال یا تغییر در اندازه و رنگ موجود باید در اسرع وقت توسط پرشک بررسی شود.

سوزش سر دل

سوزش سر دل یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که مردان با آن مواجه هستند و می‌تواند به سادگی ناشی از تغییر رژیم غذایی باشد. با این حال، سوزش سر دل مداوم ممکن است یک علامت هشدار دهنده برای سرطان باشد. سوزش سر دل شدید حتی می‌تواند به مری آسیب برساند و منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان گلو در آینده شود.

خون سرفه کردن

دیدن خون روی مسواک یا خلط خونی و کلا دیدن خون در مکان غیرمعمول نشانه هشدار است.

کاهش وزن غیر منتظره

کاهش وزن نه به دلیل تغییر رژیم غذایی یا ورزش می‌تواند مانند یک رویا به نظر برسد، اما ممکن است در واقع یک کابوس باشد. این می‌تواند نشانه ای از مشکل تیروئید یا سرطان معده یا ریه باشد.

سرفه مداوم

سرفه ای که هفته‌ها طول می‌کشد یا با گذشت زمان بدتر می‌شود، به ویژه برای افراد سیگاری باید بررسی شود.

خستگی

همه ما خستگی را تجربه می کنیم. در حالی که استرس، رژیم غذایی، عوامل سبک زندگی و افسردگی همگی می توانند احساس خستگی را در شما ایجاد کنند، خستگی مزمن هفته ها یا ماه ها طول می کشد و خستگی شدید می تواند یک علامت هشدار دهنده برای سرطان باشد.

تب

تب اغلب به این معنی است که بدن شما در حال مبارزه با نوعی عفونت است، اما همچنین می‌تواند نشانه سرطان خون باشد.

درد مداوم

درد یا درد کوتاه مدت به احتمال زیاد سرطان نیست، بلکه خستگی عضلانی یا کشش در جهت اشتباه است. با این حال، دردها و دردهایی که برای هفته‌ها ادامه می‌یابند، می‌تواند یک علامت هشدار اولیه از اشتباهی باشد و ارزش بررسی دارد.

تغییرات در سینه

اکثر مردان فکر می‌کنند سرطان سینه چیزی است که فقط خانم‌ها باید نگران آن باشند، اما مطلقاً اینطور نیست. خودآزمایی توده‌های سینه باید به طور منظم انجام شود و به هیچ عنوان نباید از هرگونه ناهنجاری چشم پوشی کرد.

درد شکم

درد یا گرفتگی معده می‌تواند نشانه سرطان معده یا مشکلات پانکراس باشد. هم دردهای تیز و هم درد یا دردهای طولانی مدت باید به همان اندازه مورد توجه جدی قرار گیرند. طبق معمول، هر مشکلی که بدون دلیل باقی می‌ماند باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

افسردگی

احساس افسردگی می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی مختلفی باشد، از جمله تغییرات در شیمی بدن ناشی از سرطان. دوره‌های افسردگی همراه با هر گونه علائم سرطان دیگر باید توسط پزشک بررسی شود که می‌تواند مشکل را بیشتر تشخیص دهد.

زخم هایی که دیر التیام می یابند

زخم‌های دهان و سایر زخم‌هایی که بهبودی آنها بیشتر از حد معمول طول می‌کشد، می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که بدن شما مشغول مبارزه با مشکلات دیگر است. زوال پوست یا داخل دهان که ترمیم نشده است باید توسط پزشک معاینه شود تا تشخیص دهد که چه چیزی باعث اختلال در عملکرد سیستم ایمنی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا