
افشاگری درباره فردی که تتلو را تحریک به بازگشت کرد
مستندات اختصاصی از فردی که با فشار به امیر تتلو او را مجبور به بازگشت به ایران کرده نشان میدهد؛ این فرد با توجه به قراردادی که تتلو آنرا امضا کرده، پس از اطمینان از عدم توانایی این خواننده برای استرداد مبلغ قرارداد، او را مجبور به فرار به ایران کرده است.
بر اساس این اطلاعات که بصورت اختصاصی در اختیار سردبیر بیلبورد قرار گرفته، «مسعود جمالی» تهیه کننده و برنامه گذار بدنامی ست که در سالهای اخیر در موسیقی خارج از ایران مشکلات زیادی را برای اهالی موسیقی داشته و بسیاری از خواننده ها علیه او ادعاهایی را مطرح کرده اند.
این ادعاها که در ابتدا بصورت قانونی و سپس در صفحات شخصی بسیاری از خواننده ها از جمله اندی، ابی، سیاوش شمس، هومن و کامران، بیژ مرتضوی، پویا و… مطرح شد، نشان میدهد که این فرد در نوع معاشرت با اهالی موسیقی پرونده ای سیاه را تجربه کرده است.
مسعود جمالی در یک قرارداد ۸۰۰ هزار دلاری، کلیه کنسرت های تتلو در خارج از کشور را بصورت انحصاری در اختیار میگرد و برای ویزای این خواننده اقدام میکند. ویزای تتلو به دلیل یک پرونده اخلاقی به مشکل خورده و او موفق به اخذ ویزا در هیچ کشور اروپایی نمیشود. به مرور مشکلات او و مسعود جنالی به همین دلیل بالا میگرد و این تهیه کننده خواستار بازگرداندن مبلغ قرارداد از سوی تتلو میشود. یک سال پس از آن قرارداد، بخش زیادی از این پول صرف هزینه های اقامت تتلو شده و او قادر به بازپرداخت آن نشده است.
جدال ها بالا میگیرد و جنالی به صورت حقوقی از تتلو شکایت میکند و او را به دادگاه میکشاند. تتلو نیز پس از چند مشاوره به این نتیجه میرسد که هیچ راهی بجز بازپرداخت ندارد و تمام درخواست های او مبنی بر گرفتن زمان بیشتر به نتیجه نمیرسد. در شرایطی که حلقه فشارها بروی تتلو هر روز بیشتر و بیشتر میشود، این خواننده در شبی که همه امیدهایش بابت دریافت ویزا در خارج ترکیه به باد میرود، با جمالی درگیری کلامی تندی را تجربه میکند و حمالی علنا او را تهدید به بازداشت میکند و در جملاتش به او می گوید: «فقط باید به ایران فرار کنی که دستم بهت نرسه!». و همین جمله آغاز یک تصمیم خطرناک برای تتلو بود: بازگشت به ایران…
دو ماه بعد از این جر و بحث، امیر تتلو تصمیم خود را از خشم و ناامیدی عملی کرد و حالا بیش از یک سال است که او در ایران بازداشت است. حکم اعدامش لغو شد و مشخص نیست تا چه زمانی در ایران باید بازداشت باشد. او حالا در پرونده ای جدید همچنان گرفتار است و سرانجام زندگی نامعلوم است.
لغو شدن حکم اعدام این موجود چنان تاثیر منفی در جامعه و ذهن مردم گذاشت که حکومت بعدها متوجه این اشتباه خواهد شد. دلیل ضعف نظام در مقابل برخورد با چنین موجودی که به سلمان رشدی۲ معروف شده اصلا معلوم نیست ، اما نشان دادند که حتی زیر سبیلی رد کردن جرائم کسی که به اسلام و مقدسات دینی اهانت کرده و حتی توهین به مقامات ارشد نظام هم برایش مثل آب خوردن بوده، غیر ممکن نیست و به راحتی تمام جرائم به باد فراموشی سپرده شد.
قطعا در آینده نزدیک مسئولین چنین خطایی پشیمانی سنگینی تجربه خواهند کرد و نتیجه تصمیمات بی خردشان را میبینند…چنین کریح المنظری میبایست بدون فوت وقت اعدام میشد تا درس عبرتی برای امثال خودش میشد.