این کلامت موحب به جدایی زندگی زناشویی میشود؟

یک روانشناس بالینی با بررسی تفاوت‌های کلامی مردان و زنان به ارائه راهکارهایی برای بهبود ارتباط زوجین پرداخت و بر اهمیت درک احساسات، احترام متقابل و استفاده از تکنیک‌های کلامی مناسب برای ایجاد روابطی سالم و پایدار تأکید کرد.

به گزارش پارسینه پلاس ، دریافت وام به جای تمرکز صرف بر توسعه اقتصادی به ساخت کتابخانه‌ها، سالن‌های تئاتر پرداختند. آن‌ها معتقد بودند که برای توسعه جامعه ابتدا باید فرهنگ و شعور مردم را ارتقا داد،  بنابراین ثروت و پول به تنهایی کافی نیستند و توسعه فرهنگی و آموزشی نیز ضروری است.

زیبایی گفت: باید سیاستمداران و نخبگان کشور به عنوان کسانی که نقش فکری و راهبردی در جامعه دارند، نگرش و دیدگاه خود را نسبت به خودشیفتگی تغییر دهند و آن را به عنوان یکی از مشکلات اساسی و آسیب‌زا شناسایی و درمان کنند، چرا که در آینده نزدیک در صورت ترک این موضوع ممکن است با بحران‌های اجتماعی و خانوادگی شدیدی روبرو شویم.

بیشترین اختلافات در دادگاه‌ها ریشه در نمودهای خودشیفتگی دارد

این روانشناس بالینی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین پیامدهای عدم توجه به این مسأله، افزایش آمار طلاق است که عمدتاً مبتنی بر پیوندهای ناعادلانه و بی‌توجهی به خودشیفتگی در بین زوجین شکل می‌گیرد؛  در حال حاضر بیشتر دعواها و اختلافات در دادگاه‌ها و سیستم‌های قضایی، ریشه در مظاهر و نمودهای خودشیفتگی دارند.

وی یادآور شد: در سیستم‌های اجتماعی و اداری این ویژگی خودشیفتگی مشاهده می‌شود. یکی از دلایل مهم این وضعیت، عدم آموزش صحیح و کامل مهارت‌های زندگی در خانواده‌ها است،  در بسیاری از خانواده‌ها، آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی به صورت غیرمستقیم و به طور نامحسوس به بچه‌ها منتقل می‌شود، اما این رویکرد کافی نیست و نیازمند نظام‌مند و برنامه‌ریزی شده است.

آموزش مهارت‌های زندگی باید از سنین پایین آغاز شود

زیبایی اضافه کرد: در کشورهایی مانند فنلاند، دانمارک و هلند نمونه‌های موفقیت‌آمیز وجود دارد که نشان می‌دهد آموزش مهارت‌های زندگی باید از سنین پایین آغاز شود و در قالب برنامه‌های آموزشی رسمی و ساختاری باشد. در این نظام‌ها آموزش مهارت‌های زندگی از جمله پدر و مادر شدن جایگاه ویژه‌ای دارد؛ جلساتی در آن مدارس برگزار می‌شود که نوجوانان را در مواجهه با مسائلی مانند روابط عاطفی و حل اختلافات آموزش می‌دهند.

این روانشناس بالینی تصریح کرد: این رویکرد نشان می‌دهد که آموزش نباید صرفاً محدود به مهارت‌های تئوری باشد، بلکه باید تجربی و کاربردی باشد و به دانش‌آموزان کمک کند تا در آینده در جامعه و خانواده، بهتر و مؤثرتر عمل کنند؛  ریشه‌یابی مشکلات خانواده‌ها و طلاق در خودشیفتگی افزوده شده و باید به کودکان و نوجوانان، نحوه زندگی مشترک را آموزش داد تا از آشفتگی در آینده جلوگیری شود، به نظر می‌رسد این آموزش باید در خانواده و مدرسه صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا