تفاوت مغز یک انسان دارای افسردگی و بدون افسردگی+تصویر

تشخیص افسردگی با نقشه مغزی یکی از راه های جدید برای درمان به موقع افسردگی است

به گزارش پارسینه پلاس؛ فردی که افسردگی دارد، ساختار ماده خاکستری مغز او متفاوت است. به طوری که معمولا ضخامت ماده خاکستری نقشه مغزی این افراد بیشتر است. بادامک مغز فعال: بادامک مغز که با نام آمیگدال نیز شناخته می شود، یکی از مهم ترین بخش های مغز است که فعالیت آن در فرد مبتلا به افسردگی و سالم متفاوت است.

ویژگی های دیگر نقشه مغزی فرد افسرده شامل موارد زیر است:

کوچک شدن مغز: در نقشه رنگی مغزی می توان اندازه مغز را مورد بررسی قرار داد. فردی که مشکل افسردگی دارد، نسبت به افراد دیگر بیشتر هورمون کورتیزول در بدن خود ترشح می کند که این موضوع می تواند باعث کوچک شدن بخش هایی از مغز از جمله هیپوکامپ و قشر پیش‌پیشانی مغز شوند.
تغییر ضخامت در ماده خاکستری: ماده خاکستری یکی از مهم ترین بخش های مغز است که تماماً از سلول های عصبی تشکیل می شود. این بخش برای خود ادراکی و احساسات مورد استفاده قرار می‌گیرد. فردی که افسردگی دارد، ساختار ماده خاکستری مغز او متفاوت است. به طوری که معمولا ضخامت ماده خاکستری نقشه مغزی این افراد بیشتر است.
بادامک مغز فعال: بادامک مغز که با نام آمیگدال نیز شناخته می شود، یکی از مهم ترین بخش های مغز است که فعالیت آن در فرد مبتلا به افسردگی و سالم متفاوت است. افرادی که مبتلا به افسردگی هستند، با فعالیت بیشتر بادامک مغز مواجه می شوند. ترشح بیشتر هورمون کورتیزول نیز می تواند فعالیت این بخش از مغز را افزایش دهد که در نقشه مغزی، پزشک قادر به بررسی و تشخیص آن است.

تفاوت مغز یک انسان دارای افسردگی و بدون افسردگی+تصویر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا