
راهکارهایی برای خلاصی از افسردگی
یکی از بدترین آفتهای افسردگی که آن را تشدید میکند تنهایی و گوشهنشینی است. اگر فردی میخواهد به دوست افسرده خود کمک کند باید او را همراه خود به جمعهای دوستانه و خانوادگی ببرد.
به گزارش پارسینه پلاس، افسردگی نوعی بیماری است که با شیوههای گفتار درمانی و درمان دارویی چه در طب مدرن و چه در طب ایرانی به آن پرداخته میشود. اما شاید در این میان، کمتر به اهمیت روشهایی چون درددل و گفتوگوی فرد افسرده با اطرافیان و دوستان پرداخته شده باشد. ضمن اینکه در این حوزه، مواردی چون طب ایرانی و… نیز میتوانند مثمرثمر باشند. گفتوگویی با دکتر علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی انجام دادهایم تا دراینباره و درباره روشهای کمتر مورد توجهی چون درددل و گفتوگو و…نکتههایی را بیان کند.
۱در ابتدا بهطور کلی بگویم که بهترین چیز برای فرد افسرده دیدن یارانی است که همنشین هستند و او را دوست دارند. به این افراد بهاصطلاح یاران و دوستان قدیمی میگویند. حتی دیدن مناظر، بناها و صحنههای زیبا میتواند به فرد افسرده کمک کند. شنیدن داستانها و دیدن فیلمهای قشنگ و همصحبتی با دوستان و آشنایان و از خانه بیرون رفتن، اینها همه مواردی هستند که در کاهش ناراحتی یک فرد افسرده میتوانند تأثیر داشته باشند.
۲در نتیجه این کارهای ساده احتمالا نیاز فرد به دارو نیز تا حد زیادی مرتفع خواهد شد. حتی نوشیدنیهایی مانند شربت گلاب و زعفران و حتی استفاده از زعفران در برنج هم میتواند کمککننده باشد. بوییدن برخی از میوهها و سبزیجات مانند خیار، سیب و به نیز برای افسردگی خوب است.
۳ما مقالات زیادی در اینباره داریم که در آنها به این موضوع پرداخته شده که بهتر است زمانی که فرد افسرده است با دوستانش بیرون برود، صحبت کند، گپ بزند و درد دل داشته باشد.
البته دوستانش باید از وضعیت روحی و افسردگی او کاملا آگاه باشند تا با حرفهای خود او را بیشتر ناراحت نکنند. یک دیدار ساده و حرفهایخودمانی غیرجدی هم در زمان صرف قهوه و چای در بهبود وضعیت فرد افسردهمؤثر است.
۴یکی از بدترین آفتهای افسردگی که آن را تشدید میکند تنهایی و گوشهنشینی است. اگر فردی میخواهد به دوست افسرده خود کمک کند باید او را همراه خود به جمعهای دوستانه و خانوادگی ببرد. اگر فرد افسرده تمایل به آمدن نداشت باید با اصرار او را با خود ببرد. البته شاید فرد افسرده دوست نداشته باشد در این وضعیت به دیدار دوستان و اعضای خانوادهاش برود، در نتیجه دوستان باید با او دیدار کنند.
۵در دیدار اول نباید تعداد زیادی به خانه فرد افسرده بروند و کلافهاش کنند. اول باید یک نفر به دیدارش برود، دفعه بعد ۲نفر و سپس ۳نفر تا در نهایت تعدادشان بیشتر شود و مقاومت فرد افسرده شکسته شود. زمانی که فردی افسرده میشود در برابر دیدن دوستان و اعضای خانواده خود بهطور ناخواسته یا ناآگاهانه مقاومت میکند. در زمان افسردگی، فرد حوصله خود را نیز ندارد چه رسد به اینکه حوصله دیدار با دیگران را داشته باشد.
۶حرف زدن و درد دل کردن با فرد افسرده خیلی در کاهش ناراحتیهایش مؤثر است. همین که فرد افسرده شروع به حرف زدن کند و با دوستش درباره مشکلاتش حرف بزند، متوجه خواهد شد مشکلاتش در آن حد که فکر میکرد حاد و لاینحل نیستند. بهویژه صحبت کردن فرد افسرده با آدمهای مثبت و افرادی که افسرده نیستند مؤثرتر است. در برخی مواقع فرد افسرده ممکن است مشکلات بزرگی داشته باشد. کافی است به فرد افسرده بگوییم مشکلات خود را فهرست و بهتدریج آنها را حل کند
ول کن این سریال بیخودنیستن هرسری یه مشت شیرین عقل اضافه میشن .باپولای میلیاردی درامد .