شهر رویایی ژاپنی‌ها به شکل شناور روی آب ساخته می‌شود!+عکس

شهر شناور Dogen City یک شهر غول‌پیکر شناور در ژاپن خواهد بود که امکان سکونت ۴۰ هزار نفر را داشته و طبق انتظارات سازنده‌اش، تا سال ۲۰۳۰ راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش سبک ایده‌آل، به نقل از تکراتو، شرکت ژاپنی N-Ark از طرح شهر شناور Dogen City رونمایی کرده است که توانایی میزبانی از توریست‌ها، تجهیزات پزشکی و حتی راکت‌های فضایی را دارد.

این شهر به شکلی طراحی شده که تغییرات سطح دریا مطابق با گرمایش جهانی، تاثیری بر آن نداشته باشد و همچنین امکان تهیه توان موردنیاز، غذا و آب حداکثر ۴۰ هزار نفر را داشته باشد.

 سه منطقه مجزا
طبق اطلاعات منتشرشده، این پروژه از سه منطقه مجزا تشکیل خواهد شد:

یک حلقه قابل‌سکونت که خانه‌ها را شامل خواهد شد، یک دیتاسنتر زیردریا که خنک‌سازی آن با آب دریا انجام می‌شود.

و خودش از بخش مدیریت شهر و تأسیسات تحقیقات پزشکی تشکیل شده و درنهایت یک معماری شناور در خلیج مصنوعی که از سوی یک ساختار حلقه‌ای‌شکل احداث خواهد شد.

شهر ۴۰ هزار نفری

شهر Dogen دارای محیطی معادل ۴ کیلومتر است، امکان در اختیار داشتن ۱۰ هزار ساکن دائمی و میزبانی حداکثر ۳۰ هزار توریست را نیز دارد.

طراحی دایره‌ای‌شکل این شهر به این جهت بوده که در مقابل شرایط آب‌وهوایی سخت یا حتی سونامی تاب مقاومت داشته باشد، البته اطلاعات دقیقی در مورد این ویژگی هنوز در دست نیست.

طراحان در Doge City بیشتر بر مراقبت‌های پزشکی شهروندان متمرکز بوده‌اند.

در این شهر، شهروندان با مشاوره‌های پزشکی از راه دور و تجزیه‌وتحلیل خون با فناوری پیشرفته از سطح سلامتی خود آگاه و همچنین به جراحی رباتیک نیز دسترسی خواهند داشت.

این شهر از فضای سبز، تأسیسات تولید غذا، تجهیزات ورزشی، یک مدرسه، بیمارستان‌ها، پارک‌ها، استادیوم‌ها، هتل‌ها و دفاتر نیز برخوردار خواهد بود. افزون بر این موارد، Dogen City دارای نوعی مکان جهت پرتاب و فرود موشک نیز است.

 

شهر شناور Dogen City
طبق محاسبات N-Ark، در این شهر سالانه حدود ۲ میلیون لیتر آب صرف می‌شود. که آنچنان هم برای شهری با این مقیاس و جمعیت زیاد نیست.

همچنین ساکنین این شهر سالانه ۳۲۸۸ تن زباله از خود به جا خواهند گذاشت. این شهر سالانه ۷۰۰۰ تن غذا و ۲۲.۲۶۵، ۰۰۰ کیلووات برق تولید خواهد کرد.

 

هم‌اکنون از نحوه انجام این کارها توسط Dogen City اطلاعاتی در دست نیست. با این‌حال در رندرهای اولیه، با پنل‌های خورشیدی و تأسیسات تولید غذای زیادی مواجه هستیم.

در نتیجه هنوز از محل احداث این پروژه یا میزان بودجه ساخت آن اطلاعی نداریم. اما طبق پیش‌بینی N-Ark تا سال ۲۰۳۰ به‌نظر این شهر به بهره‌برداری می‌رسد؛ هرچند نمی‌توان با اطمینان در مورد این تاریخ هم صحبت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا