مزاحمان تلفنی حرفه‌ای جلوی دوربین می‌روند !

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: سالانه ۲۰ میلیون نفر با اورژانس ۱۱۵ تماس می‌گیرند که بر اساس آمار، حدود ۱۰ درصد آنها مزاحم تلفنی هستند.

به گزارش پارسینه پلاس، بابک یکتاپرست سخنگوی سازمان اورژانس کشور ب اظهار داشت: بروز مزاحمت تلفنی می‌تواند منجر به از دست دادن مریضی شود که منتظر دریافت خدمات اورژانس است و این اتفاق دردناکی است.

هزینه ۵ میلیون تومانی اعزام آمبولانس به بالین بیمار

سالانه ۲۰ میلیون نفر با اورژانس ۱۱۵ تماس می‌گیرند که بر اساس آمار، حدود ۱۰ درصد آنها مزاحم تلفنی هستند.

۲ استان با بیشترین و کمترین مزاحمان تلفنی اورژانس

در برخی از نقاط خوزستان شاهد آمار بیشتر مزاحمت یعنی ۳۰ درصد و در برخی نقاط کشور مانند مشهد با آمار کمتر یعنی ۵ درصد مزاحم تلفنی از کل تماس‌ها روبه‌رو هستیم.

برخی در تماس با اورژانس و در مقابل پرسش‌های کارشناس برای ارائه خدمت درمانی بهتر، به اپراتور ناسزا می‌گویند که سبب ناراحتی او می‌شود.

یکتاپرست در ادامه فرهنگ‌سازی و صدور احکام دادگاهی برای مزاحمان تلفنی اورژانس ۱۱۵ را راهکار مناسب برای کاهش آمار این افراد دانست و گفت: مسدود کردن خط تلفن و زندان‌ از احکام دادگاه است.

مستقر شدن تیم دادستانی کل کشور در اورژانس

وی با اشاره به اغماض‌هایی که از سوی دادگاه‌ها برای این افراد اتفاق افتاده است، اظهار داشت: البته این روند تغییر کرده است.

قاضی برای یک مزاحم تلفنی مشهدی حکم داد که به مدت ۴ سال چند ساعت در روز کار خدماتی مرکز اورژانس مشهد را انجام دهد.

همچنین بر اساس حکم دادگاه، ۵ خط تلفن همراه مزاحمان تلفنی در تهران مسدود شده است.

مزاحمان تلفنی حرفه‌ای جلوی دوربین می‌روند

برای جلوگیری از مزاحمت‌های تلفنی، مجوزهای اولیه از دادگاه گرفته شده است که به زودی مزاحمان تلفنی حرفه‌ای جلوی دوربین بروند.

رسانه‌ها کمک بسیار بزرگی در آگاهی‌سازی عمومی و نشان دادن اهمیت کار اورژانس برای عموم جامعه انجام داده‌اند که ستودنی است.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا