تاثیر چای ماسالا بر سردردهای میگرنی

در این مطلب می‌خواهیم خواص چای ماسالا برای میگرن را مورد بررسی قرار دهیم تا افرادی که دچار سردردهای میگرنی هستند اطلاعات درستی از این نوشیدنی مفید کسب کنند.

به گزارش پارسینه، چای ماسالا یک نوشیدنی مفید و پر خاصیت بوده که ترکیبات اصلی آن شامل زنجبیل ، دارچین ، هل ، میخک و چای سیاه می باشد ( در برخی از مناطق ترکیبات بیشتری همچون هل ، رازیانه و … نیز به آن اضافه می کنند.) و همانطور که اشاره نمودیم برای سلامتی بسیار مفید است.
چای ماسالا یک مسکن فوق العاده برای دردهای روماتیسمی ، مفصلی ، عضلانی و قاعدگی و سردرد است و دارای مزایای مختلفی از جمله سلامت عمومی بدن تا پیشگیری از بیماری های قلبی و تومورهای بدخیم می باشد.

درمان میگرن با ماسالا

درمان میگرن با چای ماسالا

درمان میگرن با چای ماسالا کمی عجیب و غیر قابل باور می باشد زیرا کسانی که سردرد های میگرنی دارند عموما به سختی درمان می شوند و با خوردن قرص های متعدد نمی توانند میگرن خود را کنترل کنند. اما در ادامه برخی از ویژگی های ترکیبات چای ماسالا را بازگو می کنیم تا با اطمینان کامل برای درمان میگرن خود در کنار قرص هایی که پزشکتان تجویز می کند از چای ماسالا نیز بهره ببرید.

تاثیر ماسالا بر میگرن

تأثیر ماسالا بر سردردهای میگرنی توسط مصرف کنندگان آن تأیید شده است. چای رژیمی ماسالا و چای ماسالا معمولی برای درمان میگرن و سردردهای میگرنی مفید هستند و همچنین باعث شادابی و تقویت حافظه می شوند. از سوی دیگر ، آنها دارای خواص جوانسازی و ضد پیری هستند و همچنین باعث کاهش درد عضلات می شوند.

زنجبیل و تاثیر آن بر میگرن

زنجبیل یکی از مهم ترین ترکیبات چای ماسالا بوده و خواص آن بر خواص کلی چای ماسالا اثر گذار خواهد بود. زنجبیل سالهاست که در طب سنتی برای از بین بردن حالت تهوع مورد استفاده قرار می گیرد و به کنترل واکنش های التهابی و درد کمک می کند و سردردهای میگرنی را بهبود می بخشد. عصاره زنجبیل یا چای زنجبیل همچنین با موفقیت درد یا التهاب هر بافتی را در هر قسمت از بدن متوقف می کند و درد های عضلانی را نیز از بین می برد.

زنجبیل به صورت خاص به کاهش التهاب عروق خونی در سر کمک می کند ، در نتیجه درد را کاهش می دهد که باعث از بین رفتن درد های میگرنی خواهد شد.

میخک و تاثیر آن بر میگرن

در بیشتر ترکیبات چای ماسالا که در ایران تولید می شود از این ادویه مفید استفاده شده است ، همچنین برند های معروف هندی نیز در برخی از انواع چای ماسالای خود از میخک بهره برده اند.
میخک را می توان به عنوان یک درمان خانگی برای سردرد های ناشی از میگرن به شمار آورد زیرا خاصیت تسکین دهنده بسیار خوبی دارد. خواص ضد درد میخک منجر به استفاده از آن برای کاهش درد ناشی ازدندان شده است. و علت اصلی آن اوژنول ، ماده اصلی فعال میخک می باشد بنابراین از آن در مسکن های دندان استفاده کرده اند .

دارچین و تاثیر آن بر میگرن

دارچین یک ادویه پر خاصیت است که می تواند یک درمان خانگی برای میگرن شدید باشد و به طور موثر آن را درمان کند. مصرف دارچین و به خصوص چای دارچین یکی از مهمترین نوشیدنی ها برای کاهش دردهای عضلانی و سردرد به شمار می رود. وقتی سردردها و میگرن شدید زندگی روزمره شما را مختل می کند ، می توانید از عرق دارچین یا دارچین برای افزایش سلامتی و تندرستی خود بهره بگیرید و یا از چای ماسالا حاوی مقادیر قابل توجه دارچین استفاده کنید.

تاثیر هل موجود در ماسالا بر میگرن

هل یکی از ادویه های چای ماسالا با طبع گرم و خشک بوده که با مقدار کم و بیشتر برای عطر خوبش در چای ماسالا استفاده می شود اما با این حال این مقدار کم نیز خواص خود را بر بدن می گذارد. هل یکی از مواد شادی بخش بوده که می تواند به کاهش درد ناشی از سردرد های میگرنی کمک کند. همچنین از خواص دیگر این ادویه می توان به خوش بو کننده دهان اشاره نمود.

ادویه ماسالا یا گرام ماسالا (Garam Masala) معروف ترین و خوشمزه ترین ادویه هندی است که انواع مختلف داشته و در همه کشورها کاریرد دارد.

مضرات چای ماسالا برای افراد میگرنی

همانطور که در بالا اشاره نمودیم چای ماسالا و ترکیباتش به صورت تک به تک به کاهش سردرد های میگرنی کمک می کنند ، با این حال اگر شما دچار سردرد های میگرنی هستید بهتر است به جای شیر از آب جوش در تهیه چای ماسالا بهره بگیرید.

به این دلیل که شیر دارای طبع سرد بوده و دستگاه گوارش را به مخاطره می اندازد که برای افرادی که سرد مزاج هستند مشکلات گوارشی ایجاد خواهد نمود که در ادامه ممکن است سردرد به همراه داشته باشد.
اگر هنوز هم نتوانستید تصمیم درستی در استفاده از چای ماسالا بگیرید بهتر است با پزشک خویش مشورت کنید و یا یک بار چای ماسالا را مصرف نموده تا تاثیر آن را در کاهش سردرد های میگرنی خود ببینید.

منبع: تی تو کاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا